Synkontroller - synundersökningar

Vi erbjuder många olika typer av synundersökningar. Från ett enkelt test när det är dags att börja övningsköra, till en komplett ögonhälsoundersökning där vi tar reda på hur ögonen egentligen mår. Enkelt eller komplett. Hos oss träffar du alltid en legitimerad optiker.

Bildram

Synundersökning

På synundersökningen får du träffa en av våra legitimerade optiker. Tillsammans går vi igenom dina behov och gör en grundlig genomgång av ögonen för att hitta vad som passar dig bäst.

Boka tid för synundersökning

Ögonhälsoundersökning

Förutom en vanlig synundersökning gör vi även en större genomgång av din ögonhälsa. Med hjälp av en ögonbottenkamera fotograferar vi näthinnan. Vidare gör vi en synfältsundersökning, ett ögontryck och test av synskärpan. Därefter bedömer en ögonläkare hur dina ögon mår (ögonläkarens arvode ingår).

Boka tid för ögonhälsoundersökning

Linsundersökning

När du har linser är det viktigt att du kontrollerar ögonen en gång om året. Vid en linsundersökning gör vi, utöver den vanliga synundersökningen, även en genomgång av ögats främre delar. Om det är första gången du provar linser visar vi också hur du använder, rengör och förvarar dem. 

Boka tid för linsundersökning

Tåranalys

Har du problem med torra, rinnande, brännande, svidande eller skavande ögon? Vi hjälper dig. Under en tåranalys tittar på tårfilmens sammansättning, dess funktion, mängden vätska och kvaliteten. Med hjälp av det ser vi vilka produkter som på bästa sätt kan lindra dina besvär.

Boka tid för tåranalys